Εκδήλωση Ψυχοεκπαίδευσης από το CITY College και την ΧΑΝΘ
Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
You are here: Home /

Εκδήλωση Ψυχοεκπαίδευσης από το CITY College και την ΧΑΝΘ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εκδήλωση Ψυχοεκπαιδευσης που διοργάνωσαν το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και η ΧΑΝΘ. Με κεντρικό θέμα την επικοινωνία, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΑΝΘ.

Η κα Άννα Σωτηριάδου Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφορικής, CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield

Οι ομιλητές της εκδήλωσης προσέγγισαν το θέμα από δύο διαφορετικές σκοπιές. Η κα Άννα Σωτηριάδου Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφορικής, CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, μίλησε με θέμα ‘Επικοινωνία μέσω Τεχνολογίας: Άλλαξε την καθημερινότητά μας. Άλλαξε και το ποιοι είμαστε;’ και επιχείρησε να εξετάσει την σχέση της επικοινωνίας με την τεχνολογία και το πώς αυτή επηρεάζει την προσωπικότητα και τις καθημερινές συνήθειες των χρηστών.Η κυρία Σωτηριάδου έδωσε έμφαση στον τρόπο που η τεχνολογία έχει εισβάλει στο σπίτι, στην οικογένεια, στις παρέες και στην καθημερινότητα μας γενικά, παρουσιάζοντας ποσοστά από διάφορες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς. Κλείνοντας την ομιλία της υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνεται σωστή χρήση της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων της και να τεθούν τα κατάλληλα όρια, ώστε να διευκολύνει μεν την ζωή μας αλλά να μην μας αποξενώνει και να μην χάνεται οι ανθρώπινη επαφή, η αμεσότητα κι ο αυθορμητισμός.

Ο κ. Χρήστος  Αραμπατζής, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Υπνοθεραπευτής N.G.H. USA και συνεργάτης της ΧΑΝΘ στα σεμινάρια ψυχολογίας

Στη συνέχεια ο κ. Χρήστος  ΑραμπατζήςΣύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Υπνοθεραπευτής N.G.H. USA και συνεργάτης της ΧΑΝΘ στα σεμινάρια ψυχολογίας, εξέτασε το θέμα της επικοινωνίας μέσα από την ομιλία ‘Η Επικοινωνία, με τον εαυτό μας ως θεμέλιο για αρμονικές σχέσεις με τους άλλους’. Στην παρουσίασή του ο κ. Αραμπατζής εξήγησε πώς η υγιής σχέση με τον εαυτό μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία υγιών σχέσεων με τους άλλους και έδωσε αρκετά παραδείγματα από την καθημερινότητα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης των δύο φορέων και αποτέλεσε την αρχή για μία πολλά υποσχόμενη και γεμάτη δράσεις συνεργασία μεταξύ του CITY College και της ΧΑΝΘ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης των δύο φορέων και αποτέλεσε την αρχή για μία πολλά υποσχόμενη και γεμάτη δράσεις συνεργασία μεταξύ του CITY College και της ΧΑΝΘ. 

 

Εκδήλωση Ψυχοεκπαίδευσης από το CITY College και την ΧΑΝΘ

back
Accreditation and Recognition by:
Change your Cookies Preferences